07/Μαρ/12

 

Η επιχείρηση Κ.ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε. (Υγραεριοκίνηση Δυτικής Μακεδονίας) δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή της Φλώρινας από το 1995 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1700τμ με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

 

Προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις της αγοράς από το 2008 δημιουργήσαμε τμήμα εισαγωγών εξαρτημάτων και συστημάτων υγραεριοκίνησης από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

 

Σήμερα η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων υγραεριοκίνησης όπως HANA, DYMKO, KME, AUTO GAS ITALIA, JLM, EASY GAS, IRENE κ.α.

 

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας μας απαρτίζουν συνολικά 22 άτομα, εκ των οποίων 6 άτομα εργάζονται στο Εμπορικό τμήμα, και 11 στο Τεχνικό Τμήμα.

 

Έχοντας τις γνώσεις που απαιτούνται, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας πραγματοποιούνται σεμινάρια και τεχνικές ημερίδες, όπου και έχουν εκπαιδευτεί – καταρτιστεί οι συνεργάτες μας.

 

Οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, επιβεβαιώνεται από το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001/2000.

 


Μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά η εταιρία μας κατορθώνει όχι μόνο να διατηρεί αλλά και να διευρύνει τα υψηλά μερίδια αγοράς της καθώς κατορθώνει να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Σας προσκαλούμε στη έκθεση AUTOgas Expo Northern Greece 30 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2012 στους εκθεσιακούς χώρους του Οργανισμού Λιμένος Θες/νικης (Ο.Λ.Θ.) στο περίπτερο 15 (Πατήστε να δείτε τον χάρτη).

 


Με εκτίμηση

 

Σουμπάσης Κων/νος
Τεχνικός Δ/ντης


 

22/Φεβρ/12

Η επιχείρηση Κ.ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε. (Υγραεριοκίνηση Δυτικής Μακεδονίας) σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής Support Plus και την prostudio (web design & development) δημιούργησε ένα ευέλικτο eShop για την αγορά εξαρτημάτων υγραεριοκίνησης. Επίσης δημιουργήθηκε μια καινούρια ενότητα (Υγραεριοκίνηση) με κατηγορίες όπως Τεχνικές Πληροφορίες, Βίντεο, Φωτογραφίες, Εφαρμογές κ.α. 


 

Η AUTOGAS Soumpasis ξεκίνησε συνεργασία με την KME ως επίσημος αντιπρόσωπος της και σας παρέχει τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα Diego G3

 

02 / Ιαν / 2011

AutoGas Solutions. Μάθετε περισσότερα για την υγραεριοκίνηση, αν σας συμφέρει, πόσο στοιχίζει, που υπάρχουν πρατήρια όπως επίσης ότι άλλη απορία έχετε θα σας λυθεί. Αν είστε ακόμα επιφυλακτικοί ελάτε να το συζητήσουμε, σας περιμένουμε!!
 

20 / Φεβρ / 2010

Η AUTO Soumpasis σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής Support Plus ανανέωσε την ιστοσελίδα της. Με καινούριο περιεχόμενο, πιο ευέλικτη και πιο λειτουργική. Μπορείτε να περιηγειθείτε στον ανανεωμένο ιστοχώρο μας και να δείτε όλα τα μοντέλα της Hyundai και της KIA καθώς και να μάθετε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα χαρούμε να ακούσουμε την γνώμη σας !!!