i10

Διακριτικό και μοντέρνο από κάθε οπτική γωνιά, το i10 φέρνει μια νέα, εντονότερη φρεσκάδα στην καθημερινότητα σας και βάζει όλη την έμπνευση που ξεκίνησε το i30, στον νέο πρωταγωνιστή της πόλης. Μεγάλο στο στυλ και την ασφάλεια, όμως αρκετά μικρό για να χωρέσει σε οποιοδήποτε δρόμο της πόλης, το i10 σχεδιάστηκε για ελεύθερα πνεύματα με πολυάσχολη ζωή!

More Info

i20

Μια νέα φιγούρα πατάει στους δρόμους και το όνομά της είναι Hyundai i20! Όπως θα περιμένατε από μία εταιρία που σφύζει από πρωτότυπες ιδέες, καινοτόμες λύσεις και τεχνολογία αιχμής, το i20 είναι η επιτομή του σύγχρονου μικρού αυτοκινήτου. Το i20 συνδυάζει την άνεση με την ασφάλεια και την αξιοπιστία, σε ένα προσιτό και οικονομικό πακέτο. Ανήκει σε μια γενιά "ξεχωριστών" αυτοκινήτων. Γνωρίστε το σε όλες τις εκθέσεις Hyundai.

More Info

i30

Το i30 είναι δημιουργία έμπνευσης και μελετημένου σχεδιασμού. Δυναμικό στιλ, ελκυστικοί χώροι και απόλυτη λειτουργικότητα συμπληρώνουν τα έξυπνα χαρακτηριστικά, την υψηλή ποιότητα και την ειλικρίνεια που περιμένει κανείς από την Hyundai. Το i30 είναι ένα αυτοκίνητο που μόλις το δεις, θέλεις να το οδηγείς και να το οδηγείς και να το οδηγείς...

More Info

Accent

100.000 πωλήσεις έκαναν το Accent το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο. Εμείς δεν εφησυχάσαμε ποτέ. Για αυτό και το αλλάξαμε και το κάναμε καλύτερο...Νέο Hyundai Accent. Πιο όμορφο, πιο πλούσιο, πιο δυνατό, με 95hp στα 1.4lt. Ανακαλύψτε το και εσείς στις εκθέσεις Hyundai.

More Info

Matrix

Το HYUNDAI MATRIX, σχεδιασμένο με τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους στην κατηγορία του, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε:  Ευελιξία μέσα στην πόλη, άνεση και ασφάλεια, πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, ευκολία στη διαμόρφωση των θέσεων, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και επιδόσεις.

More Info

Tucson

Μετά από μια εξαντλητική μέρα, κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και κάνεις μηχανικά zapping.  Εικόνες περνάνε μπροστά από τα μάτια σου, σαν φλας ενός κόσμου που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν ξεφεύγει τίποτα από τη ρουτίνα των καταστάσεων.  Ξαφνικά ακούς το κουδούνι...  Ανοίγεις την πόρτα και αντικρίζεις μπροστά σου το νέο HYUNDAI TUCSON.  Ένα μεσαίου όγκου, στιβαρό SUV, που σου φωνάζει: «Επιτέλους ξύπνα!  Ήρθε η στιγμή να φτάσεις στα άκρα και να τα ξεπεράσεις για μια φορά... ίσως για πολλές φορές ακόμα.»

More Info

SantaFe

Με την ελκυστική εμφάνιση του σε προκαλεί. Με τη μοναδική πολυτέλεια του σε συγκινεί. Με τις βελτιωμένες επιδόσεις του σε καθηλώνει. Το νέο Santa Fe είναι πιο δυνατό, πιο μεγάλο, πιο ευρύχωρο και το κυριότερο: τόσο όμορφο που σε εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Στα 2,7 lt η δύναμη του δεν κρύβεται.

More Info

Hyndai Motor

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ν.Φλωρίνης από το 1995. To 1999 η συνεργασία μας με την Hyundai Ελλάς μας εδραίωσε ως ένα από τους σημαντικότερους εμπόρους και επισκευαστές του νομού.

Θα μας βρείτε στις σύγχρονες και νεοαναγειρόμενες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις νέες και αυστηρές προδιαγραφές των εργοστασίων, στην είσοδο της πόλης του Ν.Φλωρίνης σε ένα χώρο 1.700 m2, όπου στεγάζονται τόσο οι δραστηριότητες της έκθεσης των αυτ/των καθώς και του συνεργείου και του τμήματος ανταλλακτικών.

 

Μαζί με την ποιότητα και την αυτοπεποίθηση, η έμπνευση αποτελεί τον τρίτο πυλώνα της υπόσχεσης της μάρκας Hyundai προς τους πελάτες της.

Αλλά το γράμμα "i" δεν σημαίνει μόνο έμπνευση. Το "i" στα Αγγλικά συνδέεται με έννοιες όπως η νοημοσύνη (intelligence) και η καινοτομία (innovation).

Γιατί; Επειδή είναι ακριβώς όλα όσα περιμένουν οι Ευρωπαίοι οδηγοί από την Hyundai.