07/Μαρ/12

 

Η επιχείρηση Κ.ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε. (Υγραεριοκίνηση Δυτικής Μακεδονίας) δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή της Φλώρινας από το 1995 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1700τμ με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

 

Προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις της αγοράς από το 2008 δημιουργήσαμε τμήμα εισαγωγών εξαρτημάτων και συστημάτων υγραεριοκίνησης από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

 

Σήμερα η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων υγραεριοκίνησης όπως HANA, DYMKO, KME, AUTO GAS ITALIA, JLM, EASY GAS, IRENE κ.α.

 

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας μας απαρτίζουν συνολικά 22 άτομα, εκ των οποίων 6 άτομα εργάζονται στο Εμπορικό τμήμα, και 11 στο Τεχνικό Τμήμα.

 

Έχοντας τις γνώσεις που απαιτούνται, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας πραγματοποιούνται σεμινάρια και τεχνικές ημερίδες, όπου και έχουν εκπαιδευτεί – καταρτιστεί οι συνεργάτες μας.

 

Οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, επιβεβαιώνεται από το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001/2000.

 


Μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά η εταιρία μας κατορθώνει όχι μόνο να διατηρεί αλλά και να διευρύνει τα υψηλά μερίδια αγοράς της καθώς κατορθώνει να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Σας προσκαλούμε στη έκθεση AUTOgas Expo Northern Greece 30 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2012 στους εκθεσιακούς χώρους του Οργανισμού Λιμένος Θες/νικης (Ο.Λ.Θ.) στο περίπτερο 15 (Πατήστε να δείτε τον χάρτη).

 


Με εκτίμηση

 

Σουμπάσης Κων/νος
Τεχνικός Δ/ντης