Περιοδικός Έλεγχος Οχημάτων

Car_diagram

Πάρα πολλοί οδηγοί σκέφτονται το service ενός αυτοκινήτου που πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα, πολύ πριν το αποκτήσουν. Αυτό είναι σωστό σε μεγάλο βαθμό, όπως και οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν να είναι μέσα σε κάποια πλαίσια τεχνικά αλλά και οικονομικά. Η προληπτική συντήρηση και ο έλεγχος ενός αυτοκινήτου το κάνει περισσότερο αξιόπιστο με την πάροδο του χρόνου αλλά και ασφαλές.

Το service του αυτοκινήτου είναι μια σοβαρή εργασία. Αυτό φαίνεται μάλιστα από τη σημασία που δίνουν στο service όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων. Σκοπός του Service είναι η διατήρηση του κινητήρα και των συστημάτων του αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση.

Με πλήρη γκάμα γνήσιων ή εφάμιλλων ανταλλακτικών (Bosch) και σύμφωνα πάντα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οδηγιών των διαφόρων κατασκευαστών, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου, μηχανικό, ηλεκτρικό, στους τροχούς καθώς επίσης σε άλλους τεχνικούς τομείς.

Το service συμπεριλαμβάνει διάφορες αλλαγές εξαρτημάτων όπως μπουζί ανάφλεξης, λάδια κινητήρα, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο βενζίνης, πρόσθεση αέρα στα λάστιχα συμπεριλαμβανομένης της ρεζέρβας και μια σειρά καθαρισμούς εξαρτημάτων, τα οποία βοηθούν το αυτοκίνητο να λειτουργήσει πιο σωστά και πιο φιλικά προς τον οδηγό αλλά και το περιβάλλον.

Τo service είναι μια υπεύθυνη εργασία, όπου το συνεργείο έχει τον πρώτο λόγο. Τα καλά ανταλλακτικά είναι απαραίτητα σε ένα service διότι ο πελάτης σίγουρα θέλει ένα ασφαλές αυτοκίνητο κάτι που μόνο ένα υπεύθυνο συνεργείο μπορεί να του το προσφέρει.

 

Δοκιμάστε μας. Θα χαρούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα και σε προσιτή τιμή.