Επισκευές Μίζας / Alternator / Δυναμό

AlternatorΗ εξέλιξη των ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συστημάτων στα διάφορα οχήματα έχει φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στην μίζα αλλά και στο σύγχρονο δυναμό δηλαδή τον εναλλακτήρα τάσης ή alternator

Το κάθε όχημα χρειάζεται ένα καλό δυναμό, σωστής απόδοσης σε ισχύ αλλά και κατασκευαστικά για να διατηρούν όλα τα συστήματα και τα όργανα του οχήματος την αξιόπιστη λειτουργικότητα τους και να επηρεάζουν θετικά τον οδηγό στην χρήση τους κατά την οδήγηση του οχήματος.

Η μίζα είναι ένα εξάρτημα αρκετά πολύπλοκο, αν αναλογιστούμε την κίνηση εμπλοκής του γραναζιού, που κάνει για να μπορέσει να περιστρέψει τον άξονα του κινητήρα και να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση χωρίς τροφοδοσία ενώ συγχρόνως πρέπει να απεμπλακεί το γρανάζι της απο αυτό του οχήματος.

Η σωστή μίζα είναι απαραίτητη σε όλα τα οχήματα, για αυτό μια συντήρηση πολλές φορές είναι απαραίτητη και σίγουρα πολύ πιο οικονομική από την αγορά νέας μίζας.

Η Bosch είναι η εταιρεία που κατασκευάζει μίζες και alternator πάρα πολλά χρόνια στην Ευρώπη και εξοπλίζει πάρα πολλά αυτοκίνητα. Παρέχει λοιπόν στους συνεργάτες της την τεχνογνωσία για τον έλεγχο και την επισκευή αυτών.

Δοκιμάστε μας. Θα χαρούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα και σε προσιτή τιμή.