Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο

sunergeioΕκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε θέματα συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και επισκευών. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εξειδικευμένο και έχει πρόσβαση στα τεχνικά δεδομένα του αυτοκινήτου σας και στις διαδικασίες συντήρησης.

 


Τεχνογνωσία Αυτοκινήτου

texnognosiaΓνωρίστε τη βαθειά τεχνογνωσία μας στα θέματα αυτοκινήτου. Χρειάζεστε ειδικούς είτε για πρόσθετα αξεσουάρ είτε για τους τομείς διαχείρισης κινητήρα και οχήματος; Έχουμε ειδικούς για κάθε περίπτωση.

 

Τεχνογνωσία Αυτοκινήτου

 

6Μηχανικά συστήματα

Το δίκτυο συνεργείων Bosch Service διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για κάθε μηχανικό μέρος του οχήματός σας. Οι επαγγελματίες μας εργάζονται με προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

 

4Ηλεκτρονικά συστήματα

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να εργαστούν σε όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματός σας. Εξάλλου, η Bosch ήταν πάντα πρωτοπόρος σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκινήτου - από μπαταρίες μέχρι και συστήματα ψεκασμού καυσίμων.

 

5Συστήματα ψεκασμού

Το δίκτυο συνεργείων Bosch Car Service προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία για σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κινητήρων: Χρησιμοποιούμε μέθοδο διάγνωσης με ηλεκτρονική υποστήριξη και ειδικό συντονισμό για να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος και να βελτιώσουμε την απόδοση του κινητήρα.

 

2Πολυτελή αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας

Ενδιαφέρεστε για αξεσουάρ κλιματισμού ή τεχνολογία επικοινωνίας πολυμέσων; Προσφέρουμε υπεύθυνες συμβουλές, τέλεια εγκατάσταση και εκτελούμε εργασίες τακτικής συντήρησης.

Δοκιμάστε μας. Θα χαρούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα και σε προσιτή τιμή.